fbpx
EL ESTUDIO
EL ESTUDIO

Fuga Creativa! Una escapada, una aventura que voldràs explicar

22 November, 2016

 

post_fuga_cervera_cat

Et fugues amb nosaltres?

La Fuga Creativa és una oportunitat per escapar del soroll i del ciment de la ciutat, i dels vaivens del quotidià per submergir-te en la imaginació sense interferències.

És una experiència que combina tres aspectes molt importants de la creativitat: el caminar com a motor de la imaginació i del pensament reflexiu: l’ús del llenguatge escrit i la materialització, en un entorn idelal!

On et portarem?

cervera

Si bé el lloc de la fuga és secret, et podem donar algunes pistes del poble perquè la teva imaginació comenci a fluir. És la segona Vila del Llibre de Catalunya, és a una hora (aprox.) de Barcelona i ens hi esperen amb molta il·lusió!

Una experiència gastronòmica

Menjar és sempre important, però en una fuga molt més. Tots els sentits hi han d’estar involucrats, per això comptarem amb un xef que ens alegrarà el migdia i ens omplirà de sabors i d’energia per continuar la nostra marxa per la tarda.

Apunta-t’hi ara!

Data: Dissabte 10 de desembre.
Sortim: 9:30 des d’Stay Hungry. Gran Vía De Les Corts Catalanes 757 Barcelona
Tornem: a Barcelona, al mateix punt de sortida a les 20:30

Preu Taller + Dinar + Trasllat

Si vens amb nosaltres: 117€ (inclou el dinar, el trasllat d’anada i tornada i tot el material que utilitzarem)

Preu Taller + Dinar

Si vas pel teu compte: 95€ (inclou el dinar i tot el material que utilitzarem, al poble s’hi pot arribar amb bus o amb cotxe)

Preu Taller + Trasllat

99€. Et pots portar tot el que vulguis o prendre’t aquesta estona lliure per dinar on vulguis. (Inclou el trasllat d’anada i tornada i tot el material que utilitzarem)

Preu només Taller

77€ (inclou tot el material que utilitzarem)

+ info i Inscripcions: hola@stayhungrystayfoolish.es