fbpx
EL ESTUDIO
EL ESTUDIO

La creativitat

Com a pensament constructiu

La creativitat és una habilitat pròpia de la nostra ment, és una manera dins del pensament que desordena i re-ordena per construir.

És una capacitat que ens permet ser més flexibles, adaptar-nos a noves realitats, afrontar canvis inesperats i fins i tot convertir-los en oportunitats per establir enfocaments nous, múltiples i originals. Una ment creativa és una ment lliure, subjecta a triar sempre entre una sèrie de possibilitats. El seu aliment és la passió per aprendre, ampliar els nostres interessos, satisfer la curiositat i experimentar.

I depèn de la nostra capacitat convertir tot això en eines, de treball o per a la nostra vida quotidiana, que ens permetin trobar nous resultats, noves formes de respondre al que ens és conegut i nous camins per inventar l’impossible.


L’entrenament

Com a forma de treball

Entrenar és treballar sobre una aptitud o capacitat amb la finalitat de posar-la en marxa, estimular-la i potenciar-la.

És un procés de complexitat gradual i creixent a partir del qual puguin obtenir-se resultats tangibles. El nostre entrenament parteix d’aquesta idea aplicada a la creativitat, des d’una perspectiva orgànica, en la seva anàlisi, comprensió i gènesi però fonamentalment des de l’exploració dels recursos interns, l’experiència i les tècniques per conduir-la, manipular-la i despertar-la perquè surti a jugar.


Els exercicis. ”Això és un parany”

Com a caos organitzat

Perquè emergeixin idees noves cal gratar una mica la superfície, desafiar a les certeses, posar paranys al pensament convencional, emboscar als hàbits perquè mutin.

Els exercicis són dispositius que compleixen la funció d’incomodar per sortir de la nostra zona de confort i buscar sortides alternatives i originals. Treballar en processos d’anàlisis, desordre i reorganització dels elements i les seves possibles reconnexions.

taller_entrenamiento_00 taller_entrenamiento_01