fbpx
EL ESTUDIO
EL ESTUDIO

Nosaltres

Stay Hungry Stay Foolish neix el 2011

Després de diversos anys treballant en agències de publicitat i estudis de Buenos Aires i Barcelona, vam decidir obrir un espai de formació professional al que anomenem Entrenament Creatiu.

Algunes de les preguntes que ens van portar a crear Stay Hungry, es connecten amb la nostra professió com a creatius i en moltes ocasions amb les poques respostes que hem tingut en els programes d’estudis convencionals:

Com sorgeixen les idees?

Com funciona el pensament creatiu?

Es pot manipular mitjançant processos de treball?

Com alimentar la inspiració?

Què és un concepte i com aprofundir per trobar nous enfocaments?

Quin és el paper de la creativitat en la nostra vida diària?

A partir de totes aquestes preguntes, hem dissenyat un pla de treball que es proposa obrir camins per trobar aquestes

respostes i sobretot fer noves preguntes.

Et convidem a passar quan vulguis per aquí, una de les raons per les quals ens agrada molt el que fem, és que ens permet conèixer gent com tu.

Ens veiem!

Lucas i Guada

lucas_daglio_guada_boocles

Lucas L. Daglio

Director Creatiu Publicitari i Professor

Com a publicitari va treballar en agències com a Euro r.s.c.g.
i J. Walter Thompson a Buenos Aires i a Herraiz & Soto a Barcelona. Recent iniciada la seva carrera com a publicitari va començar a fer classes a l’Associació Argentina d’Agències de Publicitat de Buenos Aires, on impartia les càtedres de redacció i creativitat a 1r i 2n curs. Allí va començar a confeccionar mètodes, processos de treball i a indagar en profunditat sobre aquesta matèria.

A l’arribar a Barcelona, va fundar el seu primer projecte personal que es va dir El Clandestí, on va començar a formar grups de treball heterogenis amb la finalitat de seguir experimentant amb processos i mètodes alternatius. Paral·lelament va fer classes i workshops a l’IED, a l’IDEP i va col·laborar amb el Màster de Zink Project. Dos anys després i com a evolució natural d’aquell primer projecte, va fundar Stay Hungry Stay Foolish, un desafiament que proposa una dinàmica constant en la cerca de noves eines en el treball de la creativitat i que li suma a això la producció d’algunes de les idees sorgides en el seu Estudi de Comunicació a Barcelona.

Guadalupe González

Directora d’Art i Dissenyadora

Dissenyadora Gràfica llicenciada a la Universitat de Buenos Aires. Després de 4 anys treballant en diferents estudis d’aquesta ciutat el 2007 es va mudar a Barcelona per continuar desenvolupant la seva carrera. Va treballar 3 anys a l’estudi de disseny Atipus i després 2 anys més al de Rosa Lázaro. Durant tot aquest temps va desenvolupar en paral·lel projectes personals i col·laboracions.

Curiosa i patològicament inquieta, des de petita participa en tot tipus de cursos: de dibuix, dictats per artistes plàstics; d’il·lustració; de disseny; i cursos de diverses arts manuals com l’enquadernació, el gravat i la serigrafia.

És Cofundadora i Directora d’Art de Stay Hungry Stay Foolish i participa com a docent en el taller d’escriptura creativa i llibre d’artista, a més de continuar desenvolupant projectes com a dissenyadora a l´ Estudio.

colaboradores_stay_hungry

Col·laboradors

Treballen amb nosaltres

Aquests són alguns dels talentosos amics amb els quals tenim el privilegi de poder treballar al taller..

 1. LEA TYRALLOVÁ
  Fotògrafa
 2. CONSTANZA SAAVEDRA
  Periodista
 3. FEDE STOLTZING
  Redactor Publicitari
 1. JORDI BERNABÉ
  Fotògraf
 2. JORDINA NAVARRO LLOP
  Redactora Publicitària
 3. LEISHA Y FLAUDIO
  Productors independents