fbpx
EL ESTUDIO
EL ESTUDIO

Taller d’Essers Fantàstics i Faules

27 March, 2017

 

montblanc_post_escritura_cat

Vine a participar del Taller d’Escriptura Creativa i Llibre Acordió que donarem en el marc de la primera Vila Del Llibre de Montblanc. Aprendràs a crear els teus propis éssers fantàstics i les seves faules extraordinàries. A més, t’ensenyarem una divertida tècnica d’enquadernació per crear els teus propis llibres i compartir les teves històries amb el món!

Data: 1 d’abril
Hora: 17hs (dur. 3 hores)
On: Carrer Riber 12, 43400 Montblanc
Preu: Gratuït

InscripcióSi estàs a Montblanc el dissabte només has d’apropar-te al nostre espai en Carrer Riber 12, una mica abans de les 17hs / Si vols assegurar-te un lloc, escriu-nos a hola@stayhungrystayfoolish.es per reservar una plaça.

1era Vila del Llibre de Montblanc

71ddd9d4-b240-418c-bfe5-4493a7dc8146

L’1 i 2 d’abril la capital medieval de Catalunya acollirà la preestrena de les nove­tats de Sant Jordi. Un mercat amb més de 40 editorials independents, 70 autors, llibreters d’artista, poesia, tallers, espectacles, contacontes i activitats infantils. Vine a descobrir els títols que dies més tard ompliran les llibreries de Catalunya.

Autors i creadors

Parlar amb autors consagrats –Carme Martí, Màrius Serra, Teresa Costa-Gramunt, Martí Gironell, Coia Valls, Víctor Amela…– i descobrir noves propostes literàries de narrativa, poesia, llibre d’artista i infantil i juvenil.

Llegeix més sobre la 1era Vila Del Llibre de Montblanc