fbpx
EL ESTUDIO
EL ESTUDIO

Entrenament Creatiu

10 setmanes – Taller híbrido presencial/online

L’Entrenament Creatiu és un procés, un viatge compartit de 10 setmanes en què la inspiració, la motivació i les teves passions troben el seu espai natural a partir d’una metodologia de treball per explorar-les a fons i potenciar-les al màxim.

Es formen equips de treball de 6 a 10 integrants, provinents de diferents àmbits i professions. Cada setmana és una experiència diferent, un exercici que gira entorn d’un concepte a aprofundir i un obstacle que ens allunya de la zona de confort i ens condueix a nous enfocaments i idees.

A qui està dirigit

A totes les persones que vulguin millorar i potenciar la seva capacitat creativa. Que vulguin aprendre com es treballa la creativitat a partir de diferents tècniques, processos de treball, conceptualització i producció d’idees.

Objectius

Aprendre processos de treball i tècniques per potenciar la teva creativitat. Conceptualitzar i desenvolupar camins alternatius per a la generació d’idees. Adquirir eines aplicables tant a nivell personal com per a qualsevol àmbit de treball. Descobrir i desenvolupar la pròpia identitat creativa.

Preu

450€

El pago se puede fraccionar hasta en 3 partes. Si estás en paro, erte o simplemente en una situación económica difícil, escríbenos a hola@stayhungrustayfoolish.es y encontraremos un modo de que no te quedes afuera.

COMENÇA
20 de septiembre 2022
Tots els dimarts de 19:00 a 21:30hs
RESERVAR PLAÇA

taller_creatividad_barcelona_00

Programa

Setmana 1

Arribar a un lloc sense regles (o amb regles per inventar)

Per aprendre de vegades cal començar desaprenent, trencant els esquemes que solen dominar els teus processos de treball, per donar pas a noves experiències.

Setmana 2

La creativitat com a exercici d’identitat

Del jo a l’infinit, el pensament creatiu ha de buscar allò inherent a l’individu, allò que el fa únic i l’emmarca. Trobar i definir la mirada pròpia sobre el nostre context real és una manera de fer ficció.

Setmana 3

El caos és un ordre a desxifrar

Per aconseguir un objectiu determinat, sempre hi ha una línia de treball paral·lela a la qual estàs recorrent. Farem un viatge temporal en què les recorreràs totes de forma simultània, així podràs avaluar quina és la més adequada per aconseguir tal objectiu.

Setmana 4

Contingut i forma. Pensament analògic

El propi contingut/concepte serà qui dictamini el format a treballar. Com reconstruir un missatge en altres llenguatges: de l’imaginat al que és escrit, d’allò escrit a la imatge. Pensar el “què” abans del “com”.

Setmana 5

Processos sistèmics i paradigmes

Només sobre allò que domines pots exercir una mutació. La creativitat és com una alquímia dels coneixements, per crear nous pensaments, has de comprendre els elements que formen la realitat, per poder desordenar-los i reagrupar-los en maneres originals. El mínim canvi dins d’un sistema organitzat, modifica cadascuna de les seves variables.

Setmana 6

Dissociació. Taller d’invents inesperats

La combinació d’elements en aparença distants i sense relació poden donar forma a invencions inesperades. El procés creatiu es divideix en tres etapes: anàlisi, síntesi i valoració d’idees.

Setmana 7

Conceptualització i cerca d’enfocaments originals

Conceptualitzar és donar-li una profunditat a un tema, explorar-lo a fons per poder abastar-lo de forma completa i per trobar una òptica pròpia, aquell enfocament únic que et donarà la possibilitat d’explicar quelcom d’una forma completament nova.

Setmana 8

La complexitat i les seves recompenses

Com sorprendre’s a un mateix, com sortejar el carril convencional i sortir de la zona de confort per aconseguir resultats inesperats, ho farem a partir d’un procés de treball que et posarà obstacles cada cop que estiguis a gust amb les teves idees.

Setmana 9

Misteri, intuïció i creativitat

Una caixa tancada conté l’univers, és la fulla en blanc en tres dimensions. Solament a partir de fer les preguntes adequades (no sempre les més raonables) i d’omplir els espais intuïtivament podràs resoldre un misteri.

taller_creatividad_barcelona_01mis-ex-me-dicen-cosas-bonitastaller_creatividad_barcelona_02