fbpx
EL ESTUDIO
EL ESTUDIO

Misteri al Tren Dels Pirineus

21 April, 2018

 

La primera aventura literària en un tren i tu podràs ser el protagonista!

El primer que has de saber, és que ens van donar un tren per fer un esdeveniment. Com a punt de partida ja és alguna cosa al·lucinant, no? Si una pàgina en blanc és un desafiament, imagina’t un tren! Solament 20 passatgers podran pujar-se a aquesta experiència. T’ho perdràs?

Aquí t’expliquem tot el que podem explicar-te sense spoilers i a més et direm com inscriure’t

Tu pots ser un dels 20 passatgers a viure aquesta experiència que combinarà un misteri, un taller d’escriptura i una excursió a la primera Vila Del Llibre de la Pobla de Segur. Es tractarà ni més ni menys que una jornada literària i d’escriptura creativa (la primera de la història?) que es realitzarà enun tren! El trajecte que realitzarem serà el famós recorregut entre Lleida i La Pobla de Segur, un context natural i geogràfic perfecte perquè la inspiració et trobi escrivint.

A més, tindrem un punt de partida més que interessant, ja que el dia del nostre esdeveniment es compliran 50 anys del misteriós fet ocorregut en 1968. Però per saber més, hauràs d’apuntar-te…

L’arribada serà a la meravellosa Pobla De Segur, on s’estarà duent a terme la primera Vila Del Llibre. Si no saps què és una Vila Del Llibre, en aquest video pots assabentar-te:

 

Informació Pràctica:

Día: 28 d’abril
Hora: 14:30 a 18hs.
Lloc de trobada: Estació de Trens de Lleida Pirineus
Preu: 10€ + 6,20€ (preu del bitllet d’anada i tornada)
Venda d’entrades: www.entradium.com/entradas/misterio-tren-pirineus
Contacte: hola@stayhungrystayfoolish.es

Amb la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

El nostre pla recomanat!

Et recomanem aprofitar el cap de setmana per gaudir d’aquest esdeveniment. El pla ideal és arribar a La Pobla de Segur vivint la nostra experiència “Misteri Al Tren Dels Pirineus” i quedar-te aquella nit. Així podràs gaudir de totes les activitats que hi haurà tant el dissabte com el diumenge en la Vila Del Llibre. Et deixem aquí un enllaç per si vols veure possibles allotjaments:

www.hotelsole.es

Booking/LaPobladesegur

Avís!

Si aniràs des de Barcelona, el tren perfecte per arribar bé a Lleida és el de les 12:05 que surt des de l’estació de Sants, el preu és de 20€ aproximadament. Allí ens trobarem tots per fer aquest tram del viatge junts.

Si tens algun dubte i podem ajudar-te, escriu-nos a hola@stayhungrystayfoolish.es

Esperem veure’t!