fbpx
EL ESTUDIO
EL ESTUDIO

Taller d’escriptura creativa 

10 setmanes – Taller híbrido presencial/online

Escriure és una aventura les regles de la qual han de trencar-se, perquè dels intersticis de la gramàtica i la sintaxi sorgeixin noves formes i estructures. Perquè els pensaments saltin del seu carril habitual i es bolquin en girs inesperats fins i tot per al seu propi creador.

A qui està dirigit

A escriptors, bloguers, periodistes, copys publicitaris i a totes les persones que vulguin millorar i potenciar la seva capacitat creativa a partir de diferents exercicis i tècniques d’escriptura.

Objectius

Aprendre tècniques d’escriptura per potenciar la teva creativitat.
Conceptualitzar i desenvolupar camins alternatius.
Escriure 10 textos que mai haguessis imaginat.

Preu

350€

COMENÇA
18 de enero de 2023
Tots els dimecres de 19:00 a 21:00hs
RESERVAR PLAÇA

taller_escritura_libro_artista_02

taller_encuadernacion_japonesa

Programa

Setmana 1

Construint un món de paraules personal

La nostra imaginació es construeix a partir dels nostres recursos interns, coneixements i experiències.

Setmana 2

Del pensament abstracte al text

Tot pensament és abstracció, donar-li forma, organitzar-lo i expressar-lo en paraules és un procés analògic que es materialitza en la cerca de metàfores i connexions no visibles a primera vista. /

Setmana 3

Del visual a l’escrit

Com traduir o convertir al món de les paraules, alguna cosa que havia nascut per existir al món del visual. Depèn en gran manera del poder d’observació, què veiem quan veiem, de l’amplitud del nostre vocabulari i de com expressar en paraules les sensacions i percepcions.

Setmana 4

Perspectives

El conte, la faula i els personatges múltiples es barregen en un experiment que té per objectiu cobrir totes les perspectives dins de la narració d’una història, mirar a través dels ulls d’un personatge, o de tots alhora.

Setmana 5

Creació de personatge fantàstic

La construcció de personatges fantàstics i el món que els envolta.

Setmana 6

Ensopegant amb la història

Com construir una història a partir de l’elecció (o no) dels seus components essencials: la trama, els personatges, el conflicte, el context, el gir inesperat, el final.

Setmana 7

Tres experiments surrealistes

El surrealisme i el dadaisme tenien els seus jocs a l’hora d’escriure, experimentar amb les paraules, les seves possibles combinacions i l’atzar com a variable constant.

Setmana 8

Projecte final

Recapitular, repassar i ajustar tots els textos creats durant el taller. Hi haurà aplaudiments, galetes i emocions diverses.

taller_escritura_libro_artista_01taller_escritura_libro_artista_05  taller_escritura_libro_artista_04